LOADING

Type to search

Zijn dit de meest spirituele bestemmingen ter wereld?

Zijn dit de meest spirituele bestemmingen ter wereld?

Het kan een teken zijn van onze tijd dat meer dan 20.000 mensen per maand (20.870 in de toekomst)

exact zoek op internet naar een ‘spiritueel ontwaken‘.

Natuurlijk kun je een spiritueel ontwaken bereiken door simpelweg je huis en geest op te ruimen, je overtuigingen te onderzoeken, voor jezelf te zorgen, te leren los te laten; de lijst is eindeloos.

Niets doet het echter beter dan reizen. We kunnen veel leren van degenen die al zijn teruggekeerd van hun reizen op de een of andere manier veranderd en sociale media hebben gebruikt om hun ontzag te uiten.

Montserrat in Spanje, bekend als de site van de Benedictijnse abdij, Santa Maria de Montserrat, waar het heiligdom van de Maagd van Montserrat wordt gehouden.

Misschien is Istanbul’s beste plek te danken aan de status van de stad als een belangrijk religieus centrum voor zowel het Grieks-orthodoxe als het islamitische geloof, Istanbul is de thuisbasis van een van ‘s werelds belangrijkste culturele erfgoed. Spirituele hoogtepunten zijn onder meer: ​​Suleymaniye-moskee, Hagia Sophia Museum / Kerk en de Blauwe Moskee.

Es Vedrà is een klein rotsachtig eiland voor de zuidwestelijke kust van het Spaanse eiland Ibiza. Het eiland, dat 413 meter hoog is, maakt deel uit van het natuurreservaat Cala d’Hort. Es Vedrà staat bekend als de thuisbasis van nimfen en sirenes en als de meest magnetische plek ter wereld.

Op plek 3 staat het iconische Kyoto van Japan, met 15.417.174 tags. Het is de meest technologisch geavanceerde locatie ter wereld, maar heeft een krachtige verbinding met het oude erfgoed en diepe spirituele tradities, vooral in Kyoto. Spirituele hoogtepunten zijn Nanzen-ji en Ginkaku-ji. Om nog maar te zwijgen van de beruchte Kiyomizu-dera-tempel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *