LOADING

Type to search

Ontwerpideeën om mee te nemen vanuit een plaats in Los Angeles

Ontwerpideeën om mee te nemen vanuit een plaats in Los Angeles

We werden meteen verrast door het verfrissende kleurenpalet, de prachtige eikenhouten vloeren en de indrukwekkende glas-in-loodramen – wat logisch is gezien het gebouw een vooruitstrevende kerk was (het was ook een suffragette-huis en een ontmoetingsplaats voor burgerrechten).

Zoek symmetrie

Hoewel het gemakkelijk om na te denken over een symmetrische kamer gevoel te ordelijk en stijf, de plaats laat ons zien hoe het kan net zo makkelijk zorgeloos en leuk zijn. De receptie- en aanbiddinghallen pronken met perfect uitgebalanceerde meubels, plantenbakken, bladeren en stoelen – die allemaal een textuur- en / of kleurelement hebben om de zaken fris te houden. Als je van orde houdt, waarom zou je dan niet genieten van wat symmetrie?

Integreer herhalende vormen

We hebben de lof van gebogen, ronde meubels vele malen gezongen, en deze ruimte is een geweldige herinnering. Van de spiegels en salontafel tot de voetenbankjes en hangende hangers, de cirkels en zachte ronde randen komen steeds weer naar boven. Als je niet zo dol op de cirkel, uit te spelen dit idee door de afbouw van uw ruimte met een reeks van dezelfde vorm.

Breng het houtwerk naar de muren

Als je denkt aan een rustieke hut of een gedateerd hol als je denkt aan kamerhoge houtwerk, denk dan nog eens goed na. De licht eiken planken van de nieuwe vloer verfrissen de ruimte echt. Bovendien voegt de sleutelplaatsing van hout langs bepaalde muren en plafonds een subtiele visuele interesse toe.

Voeg bij twijfel meer spiegels toe

Het toevoegen van verschillende spiegels in uw eigen huis is een gemakkelijke manier om ruimte en licht te maximaliseren. Plus, ze zijn gemakkelijk te vinden uit een reeks van detailhandelaren-zodat u kunt kiezen om te sparen of uitgeven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *