LOADING

Type to search

Ideeën voor muurdecoratie om uw ruimte op te frissen

Ideeën voor muurdecoratie om uw ruimte op te frissen

Op zoek naar ideeën voor wanddecoraties om uw ruimte op te frissen? Die lege muren zijn gevuld met mogelijkheden – en een paar toevoegingen kunnen een huis als een thuis laten voelen. Als je klaar bent om die grimmige, kale muren in stijlvolle centerpieces te veranderen, blijf dan lezen. Ongeacht uw stijl, we hebben de trucs die uw muren kunnen versterken en uw persoonlijkheid en smaak naar voren kunnen brengen. Of je nu een kunstverzamelaar, een natuurliefhebber of een boekenliefhebber bent, je muren kunnen worden aangepast zodat je omringd kunt worden door de dingen waar je dol op bent.

Ga voor een grootschalige kunst

Een extra groot schilderij of foto trekt de aandacht en zet de toon in een kleine ruimte. Probeer een zwart-witfoto in een minimalistische ruimte of voeg kleur toe met een levendig abstract stuk.

Maak een galeriewand

Niets voegt zo persoonlijkheid en kleur toe als een galeriewand. Toon een verzameling kunst of foto’s of voeg wandkleden en andere efemere verschijnselen toe. Kies voor eenvoudige, samenhangende kaders of breng een reeks sierlijke variaties aan om dingen door elkaar te halen! Pro tip: Verleng de galeriewand tot aan het plafond om de illusie van een grotere ruimte te creëren.

Voeg een accentmuur toe

Denk eraan om, naast het toevoegen aan de muren, de muren zelf te versieren. Probeer een heldere en gedurfde verfkleur te gebruiken om een ​​accentmuur te maken, of breng een patroon aan met behang, stenciling of andere decoratieve verftechnieken. (Denk eraan om uw plafond te transformeren terwijl u toch bezig bent!) Deze decoratieve accenten kunnen een nog grotere impact hebben in een kleine ruimte.

Showcase stof

Een wandtapijt of wandkleed kan kleur en patroon toevoegen, evenals een gevoel van zachtheid aan een ruimte. Overweeg vintage sjaals of ander mooi textiel in te lijsten. Bonus: deze zijn veel gemakkelijker te verplaatsen dan ingelijste schilderijen als het tijd is om naar je volgende huis te gaan.

Hang spiegels op

Spiegels reflecteren licht, waardoor een kleine ruimte groter en helderder aanvoelt. Hang een extra grote spiegel op of toon meerdere kleinere stukken in salonstijl.

Schilder een muurschildering

Laat je muren je naar een andere plek brengen door een muurschildering toe te voegen. Of je het nu met de hand schildert of een muurbekleding kiest, het motief zal een grote impact hebben.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *