LOADING

Type to search

Hoe om te gaan met uw drang om te veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken

Hoe om te gaan met uw drang om te veel geld uit te geven aan een nieuwe keuken

Wat een ideale ruimte vormt, is zeer subjectief en elke keukenrenovatie is een circuswaardige evenwichtsoefening van geld en prioriteiten. Begin door te weten wat u belangrijk vindt en besteed vervolgens strategisch.

Kijk naar je lay-out

Als u tevreden bent met de bestaande voetafdruk van uw keuken, laat hem dan zoals hij is. Uw lay-out behouden is een trefzekere manier om geld te besparen. Een van de grootste manieren om de uitgaven op te drijven, is door muren af ​​te breken en de ruimte opnieuw te configureren, wat meestal dure professionals vereist om sanitair en elektrisch werk te verplaatsen.

Materiële zaken

Goed geconstrueerde, duurzame materialen die beter bestand zijn tegen de zware slijtage van het bereiden, koken en schoonmaken van maaltijden zijn bijna altijd het extra geld waard. Vooral enthousiaste koks zullen meer willen uitgeven aan items die veel worden gebruikt, vooral items die vast en moeilijk te vervangen zijn. Hoewel het relatief eenvoudig en goedkoop is om een ​​hanglamp uit te wisselen, kost het scheuren en opnieuw installeren van een geheel nieuw aanrecht veel meer geld en moeite. Kies de eerste keer een werkblad van hoge kwaliteit en u hoeft niet meer om te draaien en meer geld uit te geven in een paar jaar wanneer de originele afbreekt of vlekken vertoont.

Overweeg kasten

Er zijn maar weinig dingen die meer sticker-shock veroorzaken dan nieuwe, op maat gemaakte keukenkasten. Een strategie is om waar mogelijk bestaande kasten te gebruiken, vooral als deze van echt hout zijn gemaakt en nog in goede staat verkeren. Nieuwe verf en nieuwe hardware gaan ver voor slechts een paar honderd dollar, als je het werk zelf aanpakt.

Trakteer uzelf

Nadat je je centen ergens anders hebt bewaard, overweeg dan ten minste één fatsoenlijke uitspatting om je keuken naar een hoger niveau te tillen. Verlichting is een gemakkelijke manier om uw project op te schalen, zonder een enorm prijskaartje. Zoek naar redelijk geprijsde, maar handgemaakte stukken die iets speciaals in uw kamer brengen. Je steunt makers onderweg, dus het is een win-win.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *