LOADING

Type to search

Manieren waarop u uw leven in minder dan 30 minuten kunt verbeteren

Manieren waarop u uw leven in minder dan 30 minuten kunt verbeteren

Je leven verbeteren hoeft niet te gaan over één groot gebaar. In plaats daarvan is het iets waar je constant aan kunt werken – en het komt meestal neer op de kleine dingen die je elke dag doet.

Bereik aandacht

Ik weet zeker dat je zo ziek bent van het horen dat je ‘helemaal meditatie moet proberen’, vooral van je (onlangs) door yoga gekke moeder. Maar mindfulness is veel realistischer om te bereiken dan het soort meditatie waarover je hoort, omdat het geen jarenlange oefening en een yogamat vereist. En het duurt maar 30 minuten (of minder!) Om aan uw bureau te zitten.

Ontwikkel een consistente ochtendroutine

We stellen voor dat de sleutel tot een productieve dag en jezelf ‘s ochtends tijd besparen, is “elke taak in kleine stappen op te splitsen en vervolgens alles te plannen door aan het eind van de dag te beginnen en achteruit te werken”. Dit betekent dat je precies weet welke activiteit je gaat doen vanaf het moment dat je wakker wordt.

Maak je slaapkamer opnieuw voor een betere nachtrust

Vooral als je druk of gestrest bent, kan het moeilijk zijn om elke nacht je beste nachtrust te krijgen, zelfs met een geweldige routine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *