LOADING

Type to search

Kleine veranderingen in levensstijl met grote gezondheidsvoordelen

Kleine veranderingen in levensstijl met grote gezondheidsvoordelen

Je eet veel groenten en schone eiwitten en oefent regelmatig, dus waarom zou je in vredesnaam veranderingen in levensstijl moeten aanbrengen?

De waarheid is dat een goede gezondheid ongelooflijk complex is, en er zijn veel kleine aanpassingen die u kunt aanbrengen in uw dagelijkse gewoonten om u te helpen langer en met meer energie, focus en geluk te leven.

Deze eenvoudige veranderingen in levensstijl lijken bijvoorbeeld klein, maar ze kunnen tot grote verbeteringen in uw gezondheid leiden. Probeer ze nu om elke dag de hele dag te bloeien.

Word dik … in uw dieet.

Nee, dit is geen licentie om gefrituurd voedsel tot een nietje in de voeding te maken (doe dat alsjeblieft niet). Maar goede vetten van voedingsmiddelen zoals avocado, olijfolie, vette vis en noten zijn essentieel voor het immuunsysteem, vetverbranding (echt waar!), Een vol gevoel en een stralende huid. In feite had de angst voor vet veel te maken met een lang tijdperk van dominantie van koolhydraten en suikers, waarvan we nu weten dat het allerlei negatieve gezondheidseffecten had. Laten we dat achter ons laten.

Krijg elke nacht 7-9 uur slaap.

De nadelen van beknibbelen tijdens het slapen zijn geen grap. Overweeg dit: als u slechts een uur overslaat en elke avond zes uur krijgt, neemt uw risico op obesitas met 23 procent toe. Je hebt elke nacht zeven tot negen nodig, zelfs als dat betekent dat je om 6:00 uur moet overslaan. train af en toe. Als je moeite hebt om in slaap te vallen, gebruik dan kalmerende essentiële oliën, eet slaapbevorderende voedingsmiddelen of leer van je slaappatroon door een volghorloge te dragen.

Drink water alsof het uit de mode raakt.

Het is onmogelijk om te overdrijven hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven. Het drinken van voldoende water (idealiter 64 gram of acht glazen van acht ons per dag) zal leiden tot meer energie, een betere huid en misschien zelfs tot gewichtsverlies.

Sta op en ga aan de slag.

Ja, krachtig sporten is essentieel, maar een uur lang zwaar tillen kan de negatieve effecten van de hele rest van de dag niet tenietdoen. In feite bleek uit een recent onderzoek dat sommige voordelen van lichaamsbeweging teniet werden gedaan door langdurig zitten. Investeer in een tool die je stappen bijhoudt.

Neem een ​​probioticum.

Welke supplementen je wel en niet nodig hebt, kan super verwarrend zijn, maar de wetenschap wijst steeds meer op de enorme gezondheidsvoordelen van een gezonde darm, van een beter humeur tot een sterk immuunsysteem. Een gemakkelijke manier om aan uw microbioom te werken, is door dagelijks een hoogwaardig probioticum te laten vallen.

Maak tijd vrij om de liefde te bedrijven.

Heb je echt redenen nodig om hierop te springen? Orgasmen, zo blijkt, zijn goed voor je hersenen, immuunsysteem, slaap en meer. Vriendelijke herinnering: een partner is geweldig, maar je hebt er geen nodig om de gezondheidsvoordelen van seksuele bevrediging te plukken.

Lees uw schoonheidsetiketten zoals u uw voedseletiketten leest.

Veel vrouwen zijn geobsedeerd door biologische ingrediënten in hun crackers en smeren dan crèmes in met chemicaliën die verband houden met een verhoogd risico op kanker. Zoek naar natuurlijke en biologische merken die eenvoudige ingrediënten gebruiken die klinken als voedsel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *