LOADING

Type to search

Trendy herfst- en winterlooks vanaf de landingsbanen

Trendy herfst- en winterlooks vanaf de landingsbanen

Die strategie bracht ons tot een realistisch overzicht van de outfittrends die we zagen bij beroemdheden, atleten, bloggers en reguliere meisjes die de shows bijwoonden. We hebben ook enkele van onze eigen favorieten uit Chicago gemarkeerd die deze looks al rocken!

Dierenprint: dit is een hoofdbestanddeel sinds afgelopen herfst en winter, maar de trend met dierenprints vertoont geen tekenen van vertraging. De belangrijkste afdruk die we overal zien, is slangenleer. Meestal vind je slangenleer in een grijsachtig witte en zwarte mix, soms met een vleugje smaragdgroen. Het is gedrukt op rokken en overhemden, laarzen en tassen en zal de komende vier maanden enorm populair zijn. Slaap echter niet op de andere dierenprints die er zijn. Cheetah-print en luipaardprint blijven altijd constant. U kunt zelfs proberen een zebraprint of girafmotief te vinden om een ​​unieke flair aan deze trend toe te voegen.

Cowboylaarzen: plaats ik dit op de lijst omdat ik zojuist een derde en zeer duur paar cowboylaarzen heb gekocht in april en ik dringend mijn aankoop moet rechtvaardigen? Mogelijk. Waren er deze week ook heel veel cowboylaarzen en laarsjes in westerse stijl die door NYFW-deelnemers waren aangetrokken? Zeker. En dus wordt deze trend gerechtvaardigd door meer dan een egoïstisch verlangen om trends en persoonlijke stijl op elkaar af te stemmen. Beschouw een paar slangenleer cowboylaarzen als een gemakkelijke manier om trends te combineren. Maar echt, of het nu bruine enkellaarzen, rode over-the-knee-statementlaarzen of eenvoudige zwarte desperado-laarzen zijn, verwacht deze cowboystijl overal te zien terwijl we de herfst ingaan.

Blazers: Dit was de meest alomtegenwoordige trend vanaf de landingsbanen. Je kunt niet over internet scrollen zonder ze overal te zien. De stijl neigde naar oversized blazers, wat behoorlijk in lijn is met wat we afgelopen herfst zagen. Een groot deel van de vrouwen wiegde blazers als jurken, wat een gewaagde manier is om sexy en herenkleding te combineren. We zagen ook verschillende patronen en texturen, zoals blazers bedekt met stippen en gemalen fluwelen blazers. Deze look is zo veelzijdig, kan gekleed of casual zijn en het beste van alles: het is een praktische manier om dit seizoen warm te blijven!

Losse broek: het silhouet van de broek verandert. De trend van ongelooflijk strakke skinny-fit broeken is niet langer de standaard. Wijde broeken met wijde pijpen komen het grootste deel van de zomer voor, dus dit is niet bepaald een geheel nieuwe look, maar verwacht dat deze lossere snit in de herfst en winter doorgaat in zwaardere materialen zoals corduroy. En hoewel skinny jeans niet bepaald “uit” zijn (je zult ze uit mijn koude, dode handen moeten wrikken), raden we hier bij Lux aan om dit nieuwe silhouet op te nemen als aanvulling op je huidige jeanscollectie.

Different Denim: Denim is een nietje voor herfst en winter, dus het is geen verrassing dat denim veel voorkwam, niet alleen in de vorm van een traditionele broek, maar ook op een niet-traditionele manier. Spijkerjurken waren bijvoorbeeld overal. Er waren ook een aantal dames die lange, zware spijkerrokken droegen (heel anders dan de trend tot boven de knie van jean-rok die we deze zomer hebben gezien). Daarnaast zagen we ook nogal wat denim jumpsuits en spijkerjassen (een aloude klassieker voor herfst / winter). Het dragen van denim (met name een jurk of rok) is een geweldige manier om over te gaan van zomer naar herfst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up