LOADING

Type to search

Houd je huid in de zomer olievrij

Houd je huid in de zomer olievrij

De zomers staan ​​voor de deur en dat geldt ook voor het probleem van een vette en plakkerige huid. Het seizoen is nog erger voor mensen met een vette huid, omdat hun olie-emitterende capaciteit verdubbelt. U moet in de zomer voor de huid zorgen en deze olievrij houden, omdat deze gedurende deze tijd het meest vatbaar wordt voor zonnebrand.

Gebruik een lichtere vochtinbrengende crème

De eerste en de eerste stap die u moet nemen als u het zomerseizoen binnenstapt, is overschakelen op een lichte vochtinbrengende crème. In tegenstelling tot de winters hebben zomers een lichte vochtinbrengende crème nodig om je gezicht gezond te houden. Je moet het niet helemaal weggooien, want wat het seizoen ook is, je gezicht heeft nog steeds zijn dagelijkse dosis vocht nodig.

Verzacht je schoonheidsroutine

Het is het beste om je zware make-up in piekzomers te dumpen, als je niet wilt dat je gezicht een taart krijgt. Was uw gezicht gewoon ‘s ochtends regelmatig en breng stipt een goede zonnebrandcrème aan. Vermijd het schrobben van je gezicht, omdat het je gezicht vetter kan maken.

Reinig driemaal per dag het gezicht

Je moet er een gewoonte van maken om je gezicht minstens 2-3 keer per dag te wassen met een olie-reinigende gezichtswas. Was uw gezicht ‘s ochtends en vervolgens tijdens de middag wanneer u voelt dat het te vettig wordt. Je moet ook je gezicht reinigen voordat je naar bed gaat, om verstopte en vuile poriën te verwijderen.

Draag vloeipapier

Als je je gezicht niet op verschillende momenten van de dag kunt wassen, kun je je altijd aan vloeipapier houden. Neem altijd een vloeipapier mee als je niet thuis bent en gebruik het voor het geval je gezicht te vettig wordt.

Gebruik olieachtige gezichtsmaskers

Er zijn verschillende gezichtsmaskers op de markt die u helpen overtollige olie op uw huid te verwijderen. U kunt deze gezichtsmaskers twee keer per week gebruiken als uw huid te vettig is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *