LOADING

Type to search

Home remedies om donkere kringen te behandelen

Home remedies om donkere kringen te behandelen

Of je nu een man of een vrouw bent, donkere kringen zijn voor iedereen een nachtmerrie en hoezeer je ze ook probeert te vermijden, met onvoldoende zorg en gebrek aan bescherming, ben je gedoemd ze te hebben. Variërend van stress, gebrek aan slaap, hormonale veranderingen tot een gestoorde levensstijl, er kunnen veel redenen zijn waarom donkere kringen onder je ogen verschijnen.

Hoewel velen van jullie ontzettend veel geld uitgeven aan met chemicaliën beladen producten en oogherstellende crèmes, zijn ze al dan niet geschikt voor het type huid dat je bezit. Je kunt echter altijd je toevlucht nemen tot eenvoudige maar effectieve huismiddeltjes die je kunnen helpen je donkere kringen te verwijderen, zonder enige schade.

Komkommer

Velen van ons zijn getuige geweest van experts die hun ogen bedekten met plakjes komkommer als onderdeel van hun huidverzorgingsroutine, maar we begrijpen niet waarom. Komkommers zijn de beste en meest verfrissende manier om de gezwollen oogzakken en donkere kringen onder onze ogen te behandelen. Wat we moeten doen, is wat komkommers in plakjes snijden en ze 30 minuten in de koelkast zetten. We kunnen ze dan 10 minuten op onze donkere kringen laten en de ogen wassen met lauw water.

Tomaten

Tomaten bevatten lycopeen, een oplossing die wonderen doet op je huid en helpt het uiterlijk van donkere kringen onder de ogen te verminderen. Om de beste resultaten te krijgen, kunt u tomatensap van gelijke delen met citroensap mengen en vervolgens een watje gebruiken om het onder de ogen aan te brengen. Na 10 minuten laten staan, kun je het afwassen met wat warm water.

Koude theezakjes

Een van de gemakkelijkste manieren om donkere kringen te verwijderen, is door koude theezakjes te gebruiken. Veel theezakjes bevatten heilzame antioxidanten die kunnen helpen bij het verzachten van de onderhuid. Voordat u het gebruikt, moet u het eerst in het water weken en vervolgens een tijdje op een koele plaats bewaren. Je kunt het dan op je ogen plaatsen voor een verfrissend effect.

Rozenwater

Rozenwater is een multifunctionele huidverzorgingsoplossing die niet alleen helpt bij het verjongen van de huid, maar ook helpt bij het verwijderen van donkere kringen. Om de beste resultaten te krijgen, moet u wat wattenschijfjes in rozenwater weken en op de donkere kringen plaatsen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *