LOADING

Type to search

Hoe u uw benen perfect thuis kunt scheren

Hoe u uw benen perfect thuis kunt scheren

Aangezien de meeste salons momenteel gesloten zijn, is scheren op dit moment een van de handigste ontharingsmethoden. Maar het kan ook leiden tot problemen zoals huiduitslag en ingegroeide haren, zo niet goed geschoren. Of het nu uw benen of armen zijn, u moet een paar stappen volgen terwijl u zich thuis scheert.

Kies het juiste scheermes

We weten dat het voor de hand ligt, maar het juiste scheermes kan het verschil maken. Als je een gladde scheerbeurt wilt, dan moet je scheerapparaat droog en roestvrij zijn. Bewaar je scheermessen op een schone en droge plaats en vervang de messen regelmatig.

Exfolieer je lichaam

Men moet alle dode huidcellen verwijderen voor het scheren. Als u uw lichaam niet schrobt, kan het de mesjes verstoppen, wat brandwonden kan veroorzaken. Je kunt een dag voor of dezelfde dag scrubben.

Maak je huid nat

Als je al eerder hebt geëxfolieerd, neem dan een douche of laat je benen in een badkuip weken. Dit helpt om de huid te verzachten voor het scheren. Een van de beste tijden om te scheren is tijdens het baden.

Gebruik scheerschuim

Ja, u moet de crème gebruiken terwijl u uw lichaamshaar scheert. Als je geen scheerschuim hebt, kun je dikke bodylotion en zelfs een haarconditioner gebruiken. Een verzorgende lotion helpt het scheerproces glad te strijken met minder irritatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *