LOADING

Type to search

Hoe je blush aanbrengt om je gezichtsvorm te flatteren

Hoe je blush aanbrengt om je gezichtsvorm te flatteren

Als je leert blozen toe te passen, kan de juiste manier de aandacht op je gezicht vestigen. In plaats van alleen maar te glimlachen en de blos op je wangen te deppen, begrijp je de vorm van je gezicht en weet je welke techniek je moet gebruiken tijdens het aanbrengen. Van een rond gezicht tot een langwerpig gezicht, de techniek van het aanbrengen van de blos onderscheidt zich van het ene gezicht naar het andere. Volg deze infographic en eenvoudige tips om de juiste techniek te kennen om het meeste uit uw blos te halen.

1. Rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt, heb je vollere wangen. Om uw gezicht een visuele lift te geven, brengt u het product in hoekige vorm aan langs de jukbeenderen. Probeer je blush met twee vingers van de neus weg te houden, want daardoor kan je gezicht er ronder uitzien.

2. Ovaal gezicht

Het ovale gezicht kan het product eenvoudig in het midden van de wangen aanbrengen. U kunt het product rond het midden mengen en een beetje naar boven gaan om uw jukbeen te definiƫren.

3. Vierkant gezicht

Een vierkant gezicht heeft een sterke kaaklijn. U kunt de look in evenwicht brengen door het product in een rechte lijn aan te brengen. Begin van de neus tot de zijdelingse sloten. Dit zal helpen om de appels van de wangen meer dimensie te geven en het uiterlijk te verzachten.

4. Lang gezicht

Voor deze gezichtsvorm kun je de blos langs de jukbeenderen vegen. Breng de blush van de jukbeenderen aan en strek deze uit naar de oren. Probeer ook te voorkomen dat het voorhoofd en de kin worden gemarkeerd, omdat het gezicht er langer uit kan zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *