LOADING

Type to search

Geweldige schoonheidstips die onze moeders ons hebben geleerd

Geweldige schoonheidstips die onze moeders ons hebben geleerd

Moeders zijn niet voor niets moeders! Ze hebben voor elk probleem een ​​oplossing, vooral als het om schoonheid gaat. We zijn allemaal opgegroeid met het proberen van zelfgemaakte remedies die onze moeders hebben voorgesteld en de meesten van hen hebben zich echt verwonderd over ons lichaam … is het niet? Zo heeft bijna iedereen gram bloem en yoghurtpasta geprobeerd voor een stralende huid … dankzij onze moeders.

Dus vroegen we meisjes om enkele eenvoudige en effectieve beauty-hacks te delen die ze van hun moeder hebben geleerd, en dit is wat ze te zeggen hadden …

1. Melkcrème voor droge lippen

Ik heb extreem droge lippen en lippenbalsems op de markt hebben me nooit positieve resultaten opgeleverd. Mijn moeder stelde voor om melkcrème op gesprongen lippen aan te brengen, en het werkte elke keer wonderen. Bovendien heb ik nauwelijks geïnvesteerd in een lippenbalsem.

2. Grammeel voor een stralende huid

Meng twee eetlepels grammeel met een halve eetlepel kurkuma. Voeg verder citroensap, twee eetlepels melkroom en een halve eetlepel mosterdolie toe aan dit mengsel. Maak er een pasta van en breng het aan op je huid. Was het af met koud water en je zult een ongelooflijk zijdezachte huid opmerken. Bovendien verwijdert het ook vuil en verlicht het de huidskleur.

3. Chiroli-zaden voor het verwijderen van de teint

Week charoli-zaden ongeveer tien minuten en maal ze tot een pasta. Meng dit met melk en schrob het voorzichtig op je huid. Laat het 15-20 minuten op je huid zitten en spoel het af met water. Het scrubt je huid, verwijdert bruin en helpt je huidskleur te verlichten.

4. Curry bladeren voor weelderige lokken

Mijn moeder zweert bij deze remedie en nu doe ik dat ook. Neem wat gedroogde curryblaadjes en vermaal ze tot poeder. Voeg dit toe aan kokosolie en verwarm. Breng het een uur of twee aan voordat je je haar wast voor weelderig zwart haar. Het werkt ook bij het beheersen van haaruitval.

5. Amandelolie voor donkere kringen

Voor donkere kringen en gezwollen ogen zweert mijn moeder bij een pasta van amandelolie en muntblaadjes. Muntblaadjes helpen de bloedstroom rond de ogen te verbeteren en kalmeren. Amandelolie voedt de huid en vermindert de spookachtige donkere kringen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *